ИЗВЕШТАЈ ОД „СПОРТСКО ЛЕТО 2018“

Read more

ИЗВЕШТАЈ ОД РЕГАТНИОТ ОДБОР НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО КЛАСА ОПТИМИСТ 2018

Read more

ИЗВЕШТАЈ ОД BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA 7-11 March 2018 Bodrum – Mugla – Turkey

Read more
Архива