„ЛЕТНА РЕГАТА“ 2022 -Струга

На 19.06.2022 во Струга беше одржана „Летна Регата“ на која настапија учесници од класите OPTIMIST, ILCA 4.7 и 470.

Read more

Популаризација на едрењето меѓу младите

ЕФСМ и ЕК „Снегар“ – Струга во соработка со ЕУ реализираа проект за развој и популаризација на едрењето меѓу основците од ООУ „Јосип Броз Тито“ – Струга.

Read more

Ваучери 2022

Read more

Годишно изборно собрание 14 Март 2021г.

Read more

ИЗВЕШТАЈ ОД РЕГАТНИОТ ОДБОР НА ИЛИНДЕНСКАТА РЕГАТА ВО КЛАСАТА ОПРИМИСТ

Read more

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ЕДРИЛИЧАРСКИОТ КЛУБ „СНЕГАР“ СТРУГА ЗА 2019 ГОДИНА

Read more

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ЕДРИЛИЧАРСКИОТ КЛУБ „СНЕГАР“ СТРУГА ЗА 2018 ГОДИНА

Read more

ИЗВЕШТАЈ ОД „СПОРТСКО ЛЕТО 2018“

Read more

ИЗВЕШТАЈ ОД РЕГАТНИОТ ОДБОР НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО КЛАСА ОПТИМИСТ 2018

Read more

ИЗВЕШТАЈ ОД BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA 7-11 March 2018 Bodrum – Mugla – Turkey

Read more
Архива