ИЗВЕШТАЈ ОД РЕГАТНИОТ ОДБОР НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО КЛАСА ОПТИМИСТ 2018

Read more

ИЗВЕШТАЈ ОД BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA 7-11 March 2018 Bodrum – Mugla – Turkey

Read more

ИЗВЕШТАЈ НА РЕГАТНИОТ ОДБОР НА „ИЛИНДЕНСКАТА РЕГАТА“ ВО КЛАСАТА: ОПРИМИСТ

Read more

КАЛЕНДАР НА РЕГАТИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА 2015 год.

Read more

ИЗВЕШТАЈ НА РЕГАТНИОТ ОДБОР НА „ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО“ ВО КЛАСАТА ЛАСЕР 4.7 И КЛУБСКА РЕГАТА ВО КЛАСАТА ОПТИМИСТ 2

Read more

ИЗВЕШТАЈ НА РЕГАТНИОТ ОДБОР НА „ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО“ ВО КЛАСАТА ЛАСЕР 4.7 И КЛУБСКА РЕГАТА ВО КЛАСАТА ОПТИМИСТ 2

Read more

ИЗВЕШТАЈ НА РЕГАТНИОТ ОДБОР НА „ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО“ ВО КЛАСАТА ЛАСЕР 4.7 И КЛУБСКА РЕГАТА ВО КЛАСАТА ОПТИМИСТ

Read more

ИЗВЕШТАЈ НА РЕГАТНИОТ ОДБОР НА „ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО“ ВО КЛАСАТА ЛАСЕР 4.7 И КЛУБСКА РЕГАТА ВО КЛАСАТА ОПТИМИСТ 1

Read more
Архива