ИЗВЕШТАЈ ОД РЕГАТНИОТ ОДБОР НА ИЛИНДЕНСКАТА РЕГАТА ВО КЛАСАТА ОПРИМИСТ

Read more

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ЕДРИЛИЧАРСКИОТ КЛУБ „СНЕГАР“ СТРУГА ЗА 2019 ГОДИНА

Read more
Архива