Извештај од „ЛЕТНА РЕГАТА“ -2022 Струга

Read more

„ЛЕТНА РЕГАТА“ 2022 -Струга

На 19.06.2022 во Струга беше одржана „Летна Регата“ на која настапија учесници од класите OPTIMIST, ILCA 4.7 и 470.

Read more

Популаризација на едрењето меѓу младите

ЕФСМ и ЕК „Снегар“ – Струга во соработка со ЕУ реализираа проект за развој и популаризација на едрењето меѓу основците од ООУ „Јосип Броз Тито“ – Струга.

Read more
Архива