Последни објави

Извештај од „ЛЕТНА РЕГАТА“ -2022 Струга

6- ИЗВЕШТАЈ ОД ЛЕТНА РЕГАТА 2022Download 6 - ЗАПИСНИК_ЛЕТНА РЕГАТА 2022Download

„ЛЕТНА РЕГАТА“ 2022 -Струга

На 19.06.2022 во Струга беше одржана „Летна Регата“ на која настапија учесници од класите OPTIMIST, ILCA 4.7 и 470.

Популаризација на едрењето меѓу младите

ЕФСМ и ЕК „Снегар“ – Струга во соработка со ЕУ реализираа проект за развој и популаризација на едрењето меѓу основците од ООУ „Јосип […]

Имате прашања? Слободно контактирајте нѐ
    Како да не најдете

    Партизанска 19, Струга070/232-935info@efsm.org.mk